Rikke Filbært

Creativity first,

the rest is just good fun.

Design er en proces, der varierer fra projekt til projekt. Ved at mestre færdigheder inden for de fleste designaspekter fra alle hjørnerne af grafisk design og markedsføring, får du det bedste resultat på den mest effektive måde.

Jeg arbejder med

  • Vektor illustrationer
  • Fotografering
  • Motion graphics
  • Marketing
  • Logo design
  • Layout
  • Emballagedesign
  • WordPress

Barsel

November, 2023 –

Nohro ApS

Grafisk designer

August, 2023 – November, 2023

EXAKT

Grafisk Projekt-designer/Konceptudvikler

Januar, 2021 – Maj, 2023

Y-connection A/S

Head of Graphics

November, 2016 – November, 2020

Artiz international

Marketingassistent

April, 2019 – December, 2019

Aalborg Handelsskole

Den Grundlæggende Lederuddannelse #1

Marts, 2019 – August, 2019

Erhvervsakademi Aarhus

Online Marketing Akademikursus

August, 2016 – September, 2016

GoodiePack

Grafisk Designer

Januar, 2016 – Oktober, 2016

UCN

Grafisk Designteknologi

August, 2014 – Juni, 2016

Fire måneder i Kina

På mine rejser til Kina var det min primære opgave at sikre godt samarbejde med de kinesiske kollegaer samt sikre, at de angivne arbejdsprocesser blev fulgt.

Hele to måneder blev brugt på at lære at kommunikere med kineserne på en måde, der ville gavne begge parter samt skabe en mere sikker proces for fremtidens artwork og emballagedesign. På alle mine ture har jeg haft mange forskellige oplevelser. Jeg har besøgt fabrikker og leverandører samt været på messer.

Læs mere

Skills

InDesign

100%

Photoshop

100%

Illustrator

100%

Lightroom

100%

After Effects

60%

Premiere Pro

40%

I længere perioder har Rikke været på vores kontor i Shanghai, hvor hun, sammen med vores kinesiske kollegaer, har arbejdet med de opsatte procedurer. Hun har ligeledes deltaget i messer.

Som kollega kan Rikke beskrives som en teamplayer. Hun er meget menneskelig og imødekommende overfor hendes kollegaer. Hun er lydhør overfor de ideer, kollegaerne måtte komme med og eksekveringen heraf.

Rikke er meget kreativ og formår at have mange bolde i luften. Hun arbejder hurtigt, effektivt og målrettet.

David S. YuEjer, Y-Connection A/S

Rikke har i sin ansættelse som henholdsvis Grafisk Projekt-Designer og efterfølgende Konceptudvikler i udviklingsafdelingen, arbejdet med primært opgaver vedrørende produktudvikling og grafisk produktion.

Rikke har været en bærende ressource i virksomhedens marketingsteam. I de funktioner, som Rikke har haft, har hun været en værdifuld medarbejder og hun har kunnet bære alle givne opgaver hele vejen, idet hun bestrider indsigt, grafiske kompetencer og kommunikation på et højt niveau.

Rikke har altid været en meget dygtig, positiv og imødekommende medarbejder, og vellidt af både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. De opgaver, der stilles, griber hun an med et højt fagligt niveau, og højt engagement.

EXAKT kan uden tvivl, anbefale Rikke til den virksomhed, der måtte gøre brug af hendes gode kvaliteter og professionelle indstilling.

Morten JørgensenDirektør, EXAKT

Rikke er en grafisk designer, med stor kærlighed til faget og en stræben efter altid at blive bedre.
Hvad end det handler om at lære nye teknikker, programmer eller soft skills, er det sikkert, at hun går i dybden med emner, som fanger hendes interesse. Hun har især en dyb viden om trends og fotografering.

Rikke er idérig og har en praktisk tilgang til design, hvor der er kort fra tanke til handling.

Hun løfter flere aspekter af større opgaver - fra research over produktfotografering, billedredigering, illustration samt layout og klargøring til tryk.

Rikke er bevidst om sit ansvar for sine opgaver, og går gerne den ekstra mil, for at løse de opgaver som kommer hendes vej.

Ditte JørgensenMarketingassistent, Bentax

As the Art Director Rikke was in charge of all graphic design, visual identity and sales material in our company. I have always been very satisfied with Rikke's work. She is really committed, a talented designer and has a great team spirit. Our company and our team really benefited from working with Rikke, and I will recommend everyone to work with her!

Lisa DalsgaardFounder, Goodiepack